Mogelijkheden

Hoe kan de samenwerking vorm worden gegeven?

Het uitgangspunt is dat wij van melding tot nazorg alle werkzaamheden voor u kunnen waarnemen. Dat kunnen alle werkzaamheden zijn, maar ook een of meerdere losse delen van de werkzaamheden. 

Alles is mogelijk, maar elke onderneming heeft zijn eigen werkwijze en daardoor hun eigen problematieken. Om u een beeld te geven van wat er mogelijk is hebben we een aantal voorbeelden uit de praktijk voor u op een rij gezet.

ondersteuningVoorbeeld 1: ‘Snelle reactie bij een melding’

Als kleine ondernemer bent u vaak druk en heeft u op het moment dat een melding binnenkomt tijdens een andere uitvaart direct een probleem. De begeleiding van de uitvaart zelf dat valt te plannen, maar een melding komt altijd onverwachts. U wilt uiteraard toch wel dat er zo snel mogelijk iemand naar de familie gaat om hen te ondersteunen.

Freelance Uitvaartleider kan zorgen voor een uitvaartleider die paraat staat op de momenten dat u zelf niet in staat bent om direct te reageren op een melding. Onze uitvaartleider neemt de eerste contacten met de familie waar. Daarna neemt u de uitvaart zelf over en voert hem verder uit.

sprekerVoorbeeld 2: ‘Ik kan niet bij twee uitvaarten tegelijk zijn’

U heeft de reactietijd op meldingen goed onder controle maar zo af en toe komt het voor dat u meerdere plechtigheden tegelijk heeft, maar niet voldoende mensen om ze te begeleiden.

Freelance Uitvaartleider kan ervoor zorgen dat u een of twee dagen voor de uitvaart een uitvaartleider van ons kunt voorstellen aan de familie. Die hebben dan contact met een bekend gezicht en onze uitvaartleider neemt de begeleiding van de uitvaart volgens uw werkwijze waar.

werkdruk

Voorbeeld 3: ‘Lekker op vakantie’

U bent op vakantie en kunt de werkzaamheden dus op geen enkele wijze zelf uitvoeren. U wilt er graag altijd zijn voor uw opdrachtgevers maar soms bent u toe aan uw welverdiende rust’

Freelance Uitvaartleider kan zorgen voor een uitvaartleider die de telefoondienst voor u waarneemt en in het geval van een melding de gehele uitvaart voor u waarneemt. U maakt vooraf goede afspraken en hoeft daardoor nergens naar om te kijken. U kunt met een gerust hart op vakantie.

groepuitvaartleidersVoorbeeld 4: ‘structureel mensen tekort’

Uw onderneming heeft een bedrijfsbureau die een groot deel van de administratieve last op zich neemt. Maar voor het contact met de familie heeft u ervaren uitvaartleiders nodig.

Freelance Uitvaartleider kan zorgen voor een of meerdere uitvaartleiders die in een eerste bespreking met de familie inventariseren wat er moet worden georganiseerd. Zij spelen alle informatie door aan uw bedrijfsbureau en houden contact met de familie. Op de dag van de plechtigheid wordt de uitvaart begeleid door onze uitvaartleider.