FreelanceUitvaartleider.nl - Hoe werkt het?

Wisselende werkdruk!

Als ondernemer in de uitvaartbranche heeft u te maken met grote wisseling in werkdruk.
Voor zowel kleine als grotere ondernemingen ontstaan er problemen wanneer er meerdere uitvaarten tegelijkertijd binnen komen. Daarnaast leggen vakanties en ziekte soms druk op uw bezetting.

Stijl en werkwijze

Op die momenten bent op zoek naar iemand met lokale ervaring en een vergelijkbare stijl en werkwijze. Iemand die op een persoonlijke en betrokken manier werkzaamheden voor u kan waarnemen. Iemand die uw onderneming op een correcte wijze representeert.

Freelance Uitvaartleider BV!

Freelance Uitvaartleider BV beschikt over een landelijk netwerk van ervaren uitvaartleiders die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van de uitvaart. Wij selecteren voor u een geschikte uitvaartleider die past bij uw stijl en aanpak. De uitvaartleider kan elk afzonderlijk deel van de werkzaamheden of de gehele uitvaart voor uw waarnemen.

Goede communicatie en Persoonlijk contact

Goede communicatie en Persoonlijk contact

Een goede uitwisseling van informatie is essentieel. Via deze website kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen en benodigde documenten toevoegen. Met de ontvangen informatie in bezit treedt de uitvaartleider vervolgens in contact met de familie om alles persoonlijk door te spreken en kennis te maken.

Evaluatieverslag

Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden ontvangt u een duidelijk en overzichtelijk evaluatieverslag.
Indien gewenst is er daarnaast persoonlijk contact met u en de familie. Zo kunnen alle werkzaamheden op een gepaste manier worden afgesloten.

Meer informatie